Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija pogledajte stranicu Uvjeti korištenja. Prihvaćam
 •  

Biljna proizvodnja

 

Timac Agro u svojoj ponudi ima široku paletu mineralnih gnojiva i oplemenjivača zemljišta koja u potpunosti zadovoljavaju sve potrebe biljne proizvodnje dok je naš Tehničko - stručni tim spreman da savjetima i preporukama odgovori na sve zahtjeve poljoprivrednih proizvođača.

 

Preporuke za gnojidbu

 

Preporuke za primjenu Timac Agro mineralnih gnojiva možete pronaći u odeljku Preporuke za gnojidbu dok je naš Tehničko - stručni tim spreman da savjetima i preporukama odgovori na sve Vaše zahtjeve.

 

 

O nama

 

Osnovna područja djelovanja tvrtke Timac Agro su ishrana biljaka, primjena mineralnih gnojiva i unaprijeđenje njihove iskoristivosti u biljnoj proizvodnji kao i poboljšanje osobina zemljišta.

 

Sjedište tvrtke je u Zagrebu a u Republici Hrvatskoj poslujemo kao kćer tvrtka francuske Roullier Group, koja postoji od 1959. godine i posluje u 116 zemalja svijeta.

 

Timac Agro posluje na tržištu Hrvatske gdje posebnu ulogu ima naš tim tehničko-stručnih savjetnika, sastavljen od stručnjaka u biljnoj proizvodnji. Višegodišnje iskustvo, stalno usavršavanje i primjena najsuvrijemenijih znanastvenih i tehnoloških dostignuća Roullier Group i razmjena iskustava i suradnja sa kolegama iz tvrtki članica Groupe, omogućavaju nam da uspješno odgovorimo na izazove suvrijemene poljoprivredne proizvodnje kao i da izađemo u susret svim zahtjevima poljoprivrednih proizvođača.

 

 

Aktualnosti i novosti

 • Nova Politika privatnosti

  U skladu sa odredbama Uredbe Europske unije o zaštiti podataka (GDPR), ažurirali smo našu politiku privatnosti i možete je pogledati ovde.

   

 • Katalog proizvoda

  Pripremili smo vam novi katalog proizvoda sa svim informacijama o Timac Agro mineralnim gnojivima na jednom mjestu.

   

  Katalog možete preuzeti ili pogledati na ovom linku.

   

Pišite nam

 

Za više informacija o našem proizvodnom programu pišite nam na office@hr.timacagro.com ili kontaktirajte naše Tehničko-stručne predstavnike.

 

Video prilozi

 

Uskoro dostupno.