Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija pogledajte stranicu Uvjeti korištenja. Prihvaćam

Timac Agro

 

Kao Eksperti u ishrani biljaka i s ciljem da Zemlji i Ljudima Omogućimo da proizvode najbolje prisutni smo u Republici Hrvatskoj od 2012. godine.

 

 

Od osnivanja, sjedište tvrtke je u Zagrebu i specijalizirani smo za ishranu biljaka, primjenu mineralnih gnojiva i unaprjeđivanje njihove iskoristivosti u biljnoj proizvodnji i poboljšanje osobina zemljišta.

 

Kako bi poljoprivrednicima pomogli da unaprijede svoju proizvodnju i fokusirani na održivu i profitabilniju poljoprivredu, sve aktivnosti usmjeravamo na krajnje korisnike naših proizvoda i na direktan rad s proizvođačima na terenu.

 

 

Tehničko - stručni tim Timac Agro, sastavljen od inženjera agronomije različitih specijalnosti, regionalno je organiziran i spreman da odgovori na zahtjeve poljoprivrednih proizvođača i da im pomogne u riješavanju problema skojima se susreću.

 

Visok nivo obrazovanja, višegodišnje iskustvo, primjena suvremenih znanstveno-tehnoloških dostignuća u ishrani biljaka, stalno usavršavanje i razmjena iskustava s kolegama iz tvrtki, članica Roullier Group, omogućava nam da se uspješno suočimo s izazovima suvremene poljoprivredne proizvodnje.

 

 

Kontakte Tehničko – stručnog tima Timac Agro možete pronaći ovdje, dok više informacija o biljnoj proizvodnji i planovima gnojidbe možete pronaći u dijelu Biljna proizvodnja i Planovi gnojidbe.

Aktualnosti i novosti

 • Nova Politika privatnosti

  U skladu sa odredbama Uredbe Europske unije o zaštiti podataka (GDPR), ažurirali smo našu politiku privatnosti i možete je pogledati ovde.

   

 • Katalog proizvoda

  Pripremili smo vam novi katalog proizvoda sa svim informacijama o Timac Agro mineralnim gnojivima na jednom mjestu.

   

  Katalog možete preuzeti ili pogledati na ovom linku.

   

Pišite nam

 

Za više informacija o našem proizvodnom programu pišite nam na office@hr.timacagro.com ili kontaktirajte naše Tehničko-stručne predstavnike.

 

Video prilozi

 

Uskoro dostupno.