Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija pogledajte stranicu Uvjeti korištenja. Prihvaćam

Inovacije i novi proizvodi

 

Kao naš ključni pokretač i jedan od stupova Roulllier Group, inovacije su smještene u samo središte našeg poslovanja i pomažu nam da očuvamo vitalnu harmoniju između čovjeka i okoliša.

 

Stručnjaci i istraživači u područja poljoprivrede, ishrane, biotehnologije i kemije svakodnevno se susreću sa izazovima u ishrani biljaka, životinja i ljudi. Naša sposobnost i opredjeljenje ka inovacijama je, na prvom mjestu, usmjerena ka zadovoljavanju potreba i zahtjeva poljoprivrednih proizvođača. Odjel za Istraživanje i Razvoj partnerstvom sa sveučilištima i stručnjacima širom svijeta i suradnjom sa proizvodnjom, prodajom i marketingom Roullier Group, integrira potrebe i zahtjeve tržišta i poljoprivrednika u proces kreiranja novih proizvoda.

Aktualnosti i novosti

 • Nova Politika privatnosti

  U skladu sa odredbama Uredbe Europske unije o zaštiti podataka (GDPR), ažurirali smo našu politiku privatnosti i možete je pogledati ovde.

   

 • Katalog proizvoda

  Pripremili smo vam novi katalog proizvoda sa svim informacijama o Timac Agro mineralnim gnojivima na jednom mjestu.

   

  Katalog možete preuzeti ili pogledati na ovom linku.

   

Pišite nam

 

Za više informacija o našem proizvodnom programu pišite nam na office@hr.timacagro.com ili kontaktirajte naše Tehničko-stručne predstavnike.

 

Video prilozi

 

Uskoro dostupno.