Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija pogledajte stranicu Uvjeti korištenja. Prihvaćam

Vodotopiva gnojiva

 

Liniju KSC vodotopivih mineralnih gnojiva karakterizira PHYT-actil kompleks.

 

Karakteristike KSC linije vodotopivih mineralnih gnojiva jesu njihova rastvorljivost od 99,8%, visoka rastvorljivost u vodi sa visokim sadržajem soli i sa visokom koncentracijom kalcija i magnezija (tvrda voda) kao i održavanje optimalne pH vrijednosti rastvora za najefikasnije usvajanje hraniva.

 

Prednosti primjene KSC PHYT-actyl mineralnih gnojiva:

 

 • Stimulacija razvoja korijena biljaka
 • Intenzivnije usvajanje hraniva
 • Ranije cvjetanje i plodonošenje
 • Visok kvalitet plodova

 

KSC mineralna gnojiva nisu kompatibilna za proizvodima na bazi kalcija i magnezija i ne prijeporučuje se miješanje sa gnojivima koja sadrže ove elemente.

KSC PHYT - actyl I

KSC PHYT-actyl I (NPK 14/40/5 + 13% SO3 + ME (B, Cu, Fe, Mo, Zn))  je vodotopivo gnojivo sa visokim sadržajem fosfora.

Saznajte više

KSC PHYT - actyl II

KSC PHYT-actyl II (NPK 23/5/5 + 29% SO3 + ME (Fe, Zn, Mn)) je vodotopivo gnojivo sa naglašenim sadržajem dušika i utječe na bolji vegetativni porast biljaka.

Saznajte više

KSC PHYT - actyl III

KSC PHYT-actyl III (NPK 15/5/35 + ME (B, Fe, Mo)) je vodotopivo gnojivo sa izbalansiranim odnosom dušika i kalija, koje pozitivno utječe na bolje nalivanje i zrenje plodova uz odgovarajući rast vegetativne mase.

Saznajte više

KSC PHYT - actyl V

KSC PHYT-actyl V (NPK 8/16/42 + ME (B, Fe, Mn, Zn)) je vodotopivo gnojivo sa naglašenim sadržajem kalija, koja ubrzava zrenje, poboljšava obojenost plodova i povećava sadržaj suhe materije u plodovima.

Saznajte više

KSC PHYT - actyl VII PERLA

KSC PHYT-actyl VII PERLA (NK 15/9 + 20% CaO) je vodotopivo gnojivo sa naglašenim sadržajem kalcija. Poboljšava kvalitet i čvrstinu plodova, osigurava njihov lakši transport i poboljšava otpornost plodova na trulež.

Saznajte više

KSC PHYT - actyl XX

KSC PHYT-actyl XX (NPK 19/20/20 + ME (Fe, Mn, Zn) je vodotopivo gnojivo sa ujednačenim odnosom dušika, fosfora i kalija. Utječe na bolji vegetativni porast biljka i rast plodova.

Saznajte više

KSC PHYT - actyl MIX

KSC PHYT-actyl MIX (15 MgO + 28% SO3 + 2,5 Fe + 2 Mn + 1,5 Zn + ME (B + Cu + Mo) je vodotopivo gnojivo sa izuzetno visokim sadržajem mikroelemenata i dodatkom magnezija.

Saznajte više

Aktualnosti i novosti

 • Nova Politika privatnosti

  U skladu sa odredbama Uredbe Europske unije o zaštiti podataka (GDPR), ažurirali smo našu politiku privatnosti i možete je pogledati ovde.

   

 • Katalog proizvoda

  Pripremili smo vam novi katalog proizvoda sa svim informacijama o Timac Agro mineralnim gnojivima na jednom mjestu.

   

  Katalog možete preuzeti ili pogledati na ovom linku.

   

Pišite nam

 

Za više informacija o našem proizvodnom programu pišite nam na office@hr.timacagro.com ili kontaktirajte naše Tehničko-stručne predstavnike.

 

Video prilozi

 

Uskoro dostupno.