Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija pogledajte stranicu Uvjeti korištenja. Prihvaćam

Tekuća gnojiva

FERTIACTYL STARTER

Fertiactyl Starter (NPK 13/5/8 + 4% C + GB + HUM. i FUL. A.) je tekuće gnojivo sa hranivima u Fertiactyl kompleksu i huminskim i fulvo kiselinama. Primjenjuje se u početnim fazama porasta biljaka poslije nicanja ili rasađivanja.

Saznajte više

FERTILEADER AXIS

Fertileader Axis (NP 3/18 + 2,5% Mn + 5,7% Zn + IPA + GB + AA) je tekuće gnojivo sa naglašenim sadržajem fosfora, cinka i mangana. Svi makro i mikroelementi nalaze se u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

 

Saznajte više

FERTILEADER ELITE

Fertileader Elite (NK 9/6 + 12 CaO + 0,1% B + IPA + GB + AA) je tekuće gnojivo sa naglašenim sadržajem kalcija. Svi makro i mikroelementi se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu. Primjenjuje se za prihranu voćarskih i povrtlarskih kultura i vinove loze.

Saznajte više

FERTILEADER GOLD

Fertileader Gold (5,7% B + 0,35% Mo + IPA + GB + AA) je tekuće gnojivo sa naglašenim sadržajem bora  i molibdena. Sva hraniva se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

 

Saznajte više

FERTILEADER VITAL

Fertileader Vital (NPK 9/5/4 + 0,05% B + 0,02 Cu + 0,02% Fe + 0,1% Mn + 0,01% Mo + 0,05% Zn + IPA + GB + AA) je tekuće gnojivo koje pored dušika, fosfora i kalija, sadrži i sve značajne mikroelemente. Svi makro i mikroelementi se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

Saznajte više

SULFACID LCN

Sulfacid LCN (N 15 + 41% SO3) je specijalno gnojivo koje se primjenjuje za korekciju tj. snižavanje visoke pH vrijednosti zemljišta, vode i rastvora za zaljevanje. Pomaže bolje usvajanje dušika, fosfora i drugih hraniva iz zemljišta i iz rastvora za zaljevanje.

Saznajte više

Aktualnosti i novosti

 • Nova Politika privatnosti

  U skladu sa odredbama Uredbe Europske unije o zaštiti podataka (GDPR), ažurirali smo našu politiku privatnosti i možete je pogledati ovde.

   

 • Katalog proizvoda

  Pripremili smo vam novi katalog proizvoda sa svim informacijama o Timac Agro mineralnim gnojivima na jednom mjestu.

   

  Katalog možete preuzeti ili pogledati na ovom linku.

   

Pišite nam

 

Za više informacija o našem proizvodnom programu pišite nam na office@hr.timacagro.com ili kontaktirajte naše Tehničko-stručne predstavnike.

 

Video prilozi

 

Uskoro dostupno.