Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za više informacija pogledajte stranicu Uvjeti korištenja. Prihvaćam

Gnojiva i oplemenjivači certificirani za organsku

proizvodnju

Physiomax

PHYSIOMAX (76 CaCO3 + 3 MgO) je neorganski oplemenjivač tla sa visokim sadržajem kalcijum karbonata i dodatkom magnezija. Sadrži Mescal i Physio + kompleks. Namjenjen je za upotrebu na kiselim zemljištima u cilju poboljšanja osobina i smanjenja kiselosti zemljišta.

 

 

Saznajte više

Euronature P 26 B Hyperkorn

Euronature P 26 B Hyperkorn (P2O5 - 26% + CaO - 42%) je čvrsto mineralno gnojivo sa visokim sadržajem fosfora i kalcija i koristi se za meliorativno gnojenje tj. povećanje sadržaja fosfora u zemljištima izrazito kisele reakcije. Također se primjenjuje za gnojenje ratarskih, voćarskih i povrtlarskih kultura.

 

Saznajte više

FERTILEADER GOLD

Fertileader Gold (5,7% B + 0,35% Mo + IPA + GB + AA) je tekuće gnojivo sa naglašenim sadržajem bora  i molibdena. Sva hraniva se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

 

Saznajte više

Aktualnosti i novosti

 • Nova Politika privatnosti

  U skladu sa odredbama Uredbe Europske unije o zaštiti podataka (GDPR), ažurirali smo našu politiku privatnosti i možete je pogledati ovde.

   

 • Katalog proizvoda

  Pripremili smo vam novi katalog proizvoda sa svim informacijama o Timac Agro mineralnim gnojivima na jednom mjestu.

   

  Katalog možete preuzeti ili pogledati na ovom linku.

   

Pišite nam

 

Za više informacija o našem proizvodnom programu pišite nam na office@hr.timacagro.com ili kontaktirajte naše Tehničko-stručne predstavnike.

 

Video prilozi

 

Uskoro dostupno.