Granulirana gnojiva

Eurofertil TOP

Eurofertil TOP

Eurofertil TOP je linija čvrstih kompleksnih mineralnih gnojiva prvenstveno namjenjena usjevima kod kojih se zahtjeva brz početni porast i stvaranje optimalnog sklopa biljaka dok proizvodi iz ove linije omogućavaju uzgajanim kulturama vrlo visok postotak iskorišćenja hraniva iz gnojiva.

Saznajte više
Duofertil

Duofertil TOP

Duofertil TOP je linija čvrstih kompleksnih mineralnih gnojiva prvenstveno namjenjena usjevima koji se gaje na zemljištima sa značajnim nedostatkom fosfora i izraženim blokadama hraniva u zemljištu.

 

 

Saznajte više
Sulfammo

Sulfammo

Sulfammo je linija mineralnih gnojiva namjenjena dušičnoj prihrani usijeva i pored dušika sadrži sekundarne elemente magnezij i sumpor. Karakteristika Sulfammo mineralnih gnojiva jeste dušik u obliku koji je lako pristupačan uzgajanim kulturama i ne ispira se iz zemljišta, što omogućava pravilnu ishranu usjeva dušikom uz primjenu manjih količina gnojiva.

Saznajte više

Euronature P 26 B Hyperkorn

Euronature P 26 B Hyperkorn (26 P2O5 + 42 CaO) je čvrsto mineralno gnojivo sa visokim sadržajem fosfora i kalcija i koristi se za meliorativno gnojenje tj. povećanje sadržaja fosfora u zemljištima izrazito kisele reakcije. Također se primjenjuje za gnojenje ratarskih, voćarskih i povrtlarskih kultura.

 

Saznajte više
Mikrogranulisana Djubriva

Mikrogranulirana gnojiva

Pinkstart (PK 28/5 + 4,5 SO3) je mikrogranulirano gnojivo sa visokim sadržajem fosfora i dodatkom kalija i namjenjeno je prvenstveno za ultralokalizirano startno gnojenje uljane repice. Pored fosfora i kalija, Pinkstart sadrži inovaciju Physio + kompleks.

 

Physiostart (NP 8/28 + 23 SO3 + 2 Zn) je mikrogranulirano gnojivo sa visokim sadržajem fosfora i cinka.

Saznajte više

Aktualnosti i novosti

  • Katalog proizvoda

    Pripremili smo vam novi katalog proizvoda sa svim informacijama o Timac Agro mineralnim gnojivima na jednom mjestu.

     

    Katalog možete preuzeti ili pogledati na ovom linku.

     

Pišite nam

 

Za više informacija o našem proizvodnom programu pišite nam na office@hr.timacagro.com ili kontaktirajte naše Tehničko-stručne predstavnike.

 

Video prilozi

 

Uskoro dostupno.